USPJEŠNO ODRŽANI PRVI „DUBROVAČKI RAZGOVORI“

DUBROVAČKI RAZGOVORI 2017

20.-22.10. 2017.

„GRAND HOTEL PARK” DUBROVNIK

 

20.-22.10. 2017. godine u prekrasnom ambijentu Dubrovnika i hotela „Grand Hotel Park”, uspješno su održani prvi „Dubrovački razgovori“. U namjeri da okupi i poveže uspješne poslovne ljude i kompanije koje su generatori razvoja Regiona, Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology (SSST), u suradnji sa partnerima iz Hrvatske (Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba) i Crne Gore (Univerzitet Donja Gorica iz Podgorice) je organizovao ovaj regionalni skup.

Govornici iz Bosne i Hercegovin, Hrvatske i Crne Gore su podijelili svoja stajališta i razmatranja o stanju u ekonomiji Regiona i mogućim pravcima razvoja, prikazujući pozitivne i uspješne primjere iz prakse. Zajednički cilj je naredne godine uključiti internacionalne eksperte i učesnike iz zemalja organizatora, dijaspore i posebno Meditarana radi razgovora o konkretnim pitanjima koja bi trebala donijeti progres prosperitet svim akterima.

Srdačno se zahvaljujemo svim učesnicima, govornicima i uvaženim gostima, osoblju hotela „Grand Hotel Park” i svima ostalima koji su doprinijeli uspješnoj realizaciji prvih „Dubrovačkih razgovora”. Sljedeći „Dubrovački razgovori” će biti održani od 24. do 26.10.2018. godine u Dubrovniku.

Preuzmite Sažetak izlaganja ključnih govornika Dubrovačkih razgovora 2017.

Registracija

REGISTRACIJA
DO 06.10.2017.
Prijava za učešće

Nakon što ispunite prijavu, istu proslijedite na registracija@dubrovackirazgovori.org